הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם מרגרינה בלי מלח
½ כוס סוכר
4 חלמונים
קצת קליפת לימון וסוכר וניל
לערבב ולהוסיף:
200 גרם קורנפלור
½ כוס קמח
½ שקית אבקת אפיה
אופן ההכנה
ללוש,לרדד לעלה די דק. לקרוץ עיגולים
לטבול צד תחתון בקמח ולהניח בתבנית אפיה משומנת
לאפות 10-15 דקות בחום בינוני.
ממש לפני הזלילה מורחים "דולסה דה לצה" (ריבת חלב) על עיגול מדביקים עוד אחד ודואגים שתהיה
ריבה גם בצדדים-
מגלגלים בקוקוס-----
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון