הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו קמח
2 כוסות סוכר
2 כפות שומשום קלוי קלות
50 גרם שקדים טחונים
50 גרם שקדים קצוצים
50 גרם אגוזים טחונים
50 גרם אגוזים קצוצים
1 חופן של צימוקים
2 אבקת אפייה
1 סוכר וניל
1/2 כף זרעי אניס טחונים דק
3 ביצים
1 כוס שמן רגיל
1/2 כף גרידת קליפה תפוז
1/2 כף גרידת קליפת לימון
חצי כוס תה חזק
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. מערבבים בקערה גדולה את המצרכים היבשים, ובקערה הקטנה יותר את הרטובים.
3. יוצקים את תוכנה של הקערה הקטנה לקערה הגדולה ולשים במיקסר עד שמתקבל בצק. אם הוא מרגיש יבש מדי, מוסיפים מעט מים.
4. יוצרים עוגיות בצורה מוארכת או בצורת בייגלה עגול.
5. אופים עד להזהבה יפה (למרות שיש כאלה שמעדיפים אותן על גבול השרוף).
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון