חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות במלח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות אלו הם כמו העוגיות של עבדי , brאבל ביתיות, טעימות יותר וריח טוב ממלא את הבית בעת האפיה.
עוגיות במלח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות אלו הם כמו העוגיות של עבדי , brאבל ביתיות, טעימות יותר וריח טוב ממלא את הבית בעת האפיה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו קמח.
1 (50 גרם) שמרים מומסים בכוס מים פושרים.
2כפות כמון שלם.
½1 כף מלח.
½1 מרגרינה (300 גרם).
1 כוס מים.
אפשר להוסיף כפית סוכר.
ניתן להוסיף גם 2 כפות קצח
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-200°c.
שמים את השמרים בכוס עם מים פושרים .
מנפים קילו קמח, מוסיפים את הכמון , המלח (ואת הסוכר).
מתיכים את המרגרינה ומוסיפים אותה ואת כוס השמרים המומסים במים.
לשים עד קבלת בצק אחיד.
לוקחים קצת בצק כול פעם ויוצרים מין נחש באורך כ- 10 ס"מ ובעובי של כ- 1.5 -2 ס"מ.
אפשר להפוך אותו לעיגול או להשאיר אותו ארוך.
מורחים ביצה טרופה על העוגיות (אפשר להוסיף סומסום).
אופים בתנור (200°c ) במשך ¼ שעה , ואחר כך מעלים את התבנית סמוך לגוף החימום וממשיכים לאפות עד קבלת צבע זהוב עד שחום.
יש להגישו קר.
בתאבון...
מגיש: מור סעד
מקור: מצרי
שתף את המתכון