הוראות הכנה
מרכיבים
ק"ג קמח מנופה
1 חבילת מרגרינה לאפייה
1 כוס שמן
2 אבקת אפייה
1 ביצה
תמצית וניל
1 כוס סוכר
מעט ברנדי
גרירת תפוז או לימון
1 כוס מיץ תפוזים או מיץ ענבים
1 חבילת תמרים ללא חרצנים(ניתן להוסיף מעט אגוזים קצוצים)
מעט קינמון וציפורן טחון
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים היבשים, מוסיפים בהדרגה את השמן ומיץ התפוזים, לשים עד לקבלת בצק רך.
מרדדים על משטח מקומח , מורחים על העלה את התמרים, מפזרים מעל קצת קינמון וציפורן, מגלגלים לגלילה,פורסים לפרוסות ואופים בחום בינוני, עד להזהבה,
מצננים ומפזרים מעל אבקת סוכר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון