הוראות הכנה
מרכיבים
כוס וחצי קמח מנופה היטב
כוס אגוזי פקאן
225 גרם גבינת צדר מרוסקת
120 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
2 חלמונים
חצי כפית מלח
רבע כפית פפריקה
טיפה טבסקו
אופן ההכנה
מערבלים את כל החומרים במעבד מזון עד שנוצר בצק
מחלקים לשניים ועל משטח מקומח יוצרים נקניק בצק בקוטר 4 ס"מ
עוטפים ומקררים ל4 שעות
מחממים תנור לחום של 200 מעלות
חותכים את הנקניק לפרוסות של ס"מ
שמים על תבנית אפיה ואופים עד הזהבה
בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון