הוראות הכנה
מרכיבים
קמח חיטה מלא כוס אחת - 100גרם
חמאה בטמפ' חדר 100 גרם
סוכר חום שלושת רבעי כוס 150 גרם
ביצה 1
תמצית וניל1 כפית אחת (עדיף ןניל טהור)
סודה לשתיה חצי כפית
מלח רבע כפית 3 גרם
פתיתי שיבולת שועל 1 כוס
גרנולה שלושת רבעי כוס
שבבי שוקולד או אגוזים קצוצים
או גרעיני חמנייה
קלופים 180 גרם
אופן ההכנה
מערבבים את החמאה, סוכר, ביצה ותמצית הוניל לקרם חלק.
מוסיפים קמח, סודה לשתיה, מלח, שיבולת שועל, גרנולה ושבבי השוקולד.
מערבבים, יוצרים עוגיות ומניחים על תבנית עם נייר אפיה.
לאפות בתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות, במשך כ- 10 דקות, עד שמזהיב.
לצנן בתבנית מספר דקות, ואחר כך להעביר לרשת לצינון נוסף.
מגיש:
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון