הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס גרנולה צימוקים ושקדים סוגת
¾ כוס קמח חיטה מלאה סוגת
¼ כפית מלח
½ כפית אבקת אפיה סוגת
1 ביצה טרופה
100 גרם ( כ- ½ כוס ) חמאה או מרגרינה
½ כוס דבש או סוכר חום סוגת
¼ צימוקים, תמרים קצוצים, דבלים או אגוזים ( לא הכרחי )
אופן ההכנה
מחממים את התנור מראש לחום בינוני ( 350 מעלות פ., 180 מעלות צ. )
מערבבים את כל החומרים ויוצרים עיגולים באמצעות כף על גבי דף אפיה משומן.
אופים עד שהעוגיות משחימות מעט כ 12 דקות.
מגיש:
מקור: אתר הבית של סוגת
שתף את המתכון