חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות גרנולה - עם ממתיק מלאכותי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מבקשת מתכון לאפיה של עוגיות גרנולה עם ממתיק מלאכותי מיועד לחולי סכרת
עוגיות גרנולה - עם ממתיק מלאכותי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מבקשת מתכון לאפיה של עוגיות גרנולה עם ממתיק מלאכותי מיועד לחולי סכרת
הוראות הכנה
מרכיבים
240 גרם חמאה רכה
390 מ"ל תרכיז תפוחים טבעי, ללא סוכר
2 ביצים קטנות
2 כפיות תמצית וניל
290 גרם קמח מלא
11/2 כפיות סודה לשתייה
3/4 כפית מלח
11/2 כפיות קינמון
560 שיבולת שועל (קוואקר), קצוצה
200 גרם צימוקים כהים
140 גרם אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה
במיקסר מערבלים את החמאה עם תרכיז התפוחים. מוסיפים ביצים ווניל ומערבלים לקבלת מירקם קרמי.
* בקערה נפרדת מערבבים קמח עם אבקת סודה לשתייה, מלח וקינמון. מוסיפים לתערובת החמאה ומערבלים לקבלת תערובת אחידה.
* מערבבים את הקוואקר עם צימוקים ואגוזים, מוסיפים לתערובת ומערבבים בעזרת כף עץ.
* מחממים תנור ל180- מעלות.
* בעזרת כף יוצרים עוגיות, מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים כ15- דקות. יש להיזהר מאפיית יתר.
* מצננים על רשת ומעבירים לכלי אטום
מגיש: קרןנ
מקור:
שתף את המתכון