חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות דבש הל ופיסטוקים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות קלות קלות וטעימות טעימות. brצריך לשים לב שלא יחטפו ישר מהתבנית. צריכות להתקרר לפני שטועמים! br
עוגיות דבש הל ופיסטוקים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות קלות קלות וטעימות טעימות. brצריך לשים לב שלא יחטפו ישר מהתבנית. צריכות להתקרר לפני שטועמים! br
הוראות הכנה
מרכיבים
240 גר' חמאה רכה
1 כוס דחוסה סוכר חום
2 כפות דבש או סילאן
3 חלמונים
3 כוסות קמח
2 כפיות קינמון
1 כפית הל טחון(אפשר גם ג'ינג'ר)
1 כפית סודה לשתייה
1/4 כפית מלח
1 כוס פיסטוקים קלופים
אופן ההכנה
1. מעבדים חמאה, סוכר, דבש או סילאן וחלמונים במעבד מזון.
2. מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים, חוץ מהפיסטוקים, ומוסיפים אותם לתערובת שבמעבד המזון. מעבדים בלחיצות קצרות(פולסים) עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים פיסטוקים וממשיכים לעבד רק עד לקבלת כדור בצק.
3. מגלגלים את הבצק לגלילים בקוטר 3 ס"מ (או למלבנים על ידי לחיצתם בין שני סרגלים). עוטפים את הגלילים בניילון נצמד ומקררים כשעתיים-שלוש במקרר או שעה במקפיא, עד שהם מתקשים ונוחים לפריסה.
4. מחממים תנור ל-180 מעלות.
5. פורסים את הגלילים לעוגיות בעובי 1/2 ס"מ. מניחים באופן מרווח בתבנית מרופדת בנייר אפיה. אופים 10-12 דקות, עד שהעוגיות שחומות וריחניות. מצננים לחלוטין. שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר.
מגיש: יעל_מאפים
מקור:
שתף את המתכון