הוראות הכנה
מרכיבים
2-חלמונים
2-ביצים
1-כוס שמן
½-כוס סוכר
½-כוס דבש
1-שקית אבקת אפיה
3-כוסות קמח{אולי יהיה צורך בתוספת של עוד 1/2 כוס}
20 שקדים שלמים לא קלויים
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
לטרוף בקערה את החלמונים והביצים עם סוכר.
להוסיף שמן ודבש,לערבב היטב.
להוסיף בהדרגה קמח מעורבב עם אבקת אפיה ולהתחיל ללוש בצק.
להמשיך ללוש עד שמתקבל בצק חלק ולא נדבק לדפנות הקערה.
לרפד 2 תבניות שטוחות בנייר אפיה.
לקמח משטח עבודה ולהוציא את הבצק מהקערה.
לחלק ל 20 חלקים וליצור מכל חלק כדור.
להניח 10 בכל תבנית (להרחיק אחד מהשני),לשטח בלחיצה לעובי של 1 ס"מ ולהניח שקד במרכז כל עיגול.
לאפות כ 20 דקות עד שהעוגיות מקבלות צבע חום בהיר ויפה.
מתאים לראש השנה וגם סתם לנשנוש.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון