חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות הבריאות של דליה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות נפלאות ,פריכות וטעימות. משאירות טעם של עוד...
עוגיות הבריאות של דליה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות נפלאות ,פריכות וטעימות. משאירות טעם של עוד...
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות גדושות של קווקר גס (עבה)
½ כוס שקדים טבעיים קצוצים (לא קלויים).
½ כוס צימוקים שטופים וקצוצים
½ כוס זרעוני חמניות קלופים (לא קלויים)
1/4 כוס קוביות ג'ינג'ר, ללא סוכר, קצוץ דק.
5 כפות סוכר חום
1 כף קליפת לימון מגורדת
מיץ מתפוז אחד
½ כוס תחינה גולמית
1 ביצה טרופה היטב
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל 150 מעלות צלסיוס.
לערבב כל החומרים היבשים, להוסיף את כל החומרים הרטובים ולערבב עד קבלת
עיסה סמיכה אחידה.
להניח בתבנית התנור השטוחה, ניר פרגמנט ולשמן אותו.
לעצב , בעזרת כף ואצבעות רטובות, עוגיות בקוטר 3-4 ס"מ ובגובה 1-2 ס"מ. להניח את העוגיות בשורות צפופות.
לאפות (150 מעלות צלסיוס) במשך כ-12 דקות, לכבות את התנור ולהשאירו סגור למשך 5 דקות נוספות (להשגיח כל הזמן שלא יחרך). להוציא מן התנור ולקרר. לקלף מניר האפיה ולאכסן בקופסה (או צנצנת) עם סגירה הרמטית.
בתיאבון !
מגיש: amitsur
מקור: דליה בן אשר ,ירושלים
שתף את המתכון