חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות חמאה במילוי ריבה עם טויסט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שנים אני מכינה עוגיות חמאה במילוי ריבה ממתכון קלאסי המכיל הרבה חמאה וריבה ביתית. br brהחלטתי השבוע לנסות להוסיף לתערובת הבצק כפית תה ירוק יסמין טחון ויצא מדהים.
עוגיות חמאה במילוי ריבה עם טויסט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שנים אני מכינה עוגיות חמאה במילוי ריבה ממתכון קלאסי המכיל הרבה חמאה וריבה ביתית. br brהחלטתי השבוע לנסות להוסיף לתערובת הבצק כפית תה ירוק יסמין טחון ויצא מדהים.
הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
1/3 כוס סוכר
2 חלמונים
1/2 1 כוסות קמח
כפית תה ירוק מולי
למילוי - ריבת תות שדה מאיכות טובה.
אופן ההכנה
מכניסים למעבד מזון את כל מרכיבי הבצק ומפעילים לכ10 שניות, רק עד שכל החומרים מתאחדים, במידה והבצק יבש מידי ניתן להוסיף כף מים.
מוציאים ממעבד המזון מעצבים את הבצק לצורת כדור, מכניסים לשקית נקיה ומניחים במקרר לחצי שעה.
מוציאים מהמקרר מרדדים וקורצים לעיגולים, באמצעות חותכן עיגול קטן יותר בשליש מהעיגולים שרצנו, קורצים עיגול נוסף במרכז במחצית מהעוגיות.
מניחים בתבנית אפייה מרופגת בנייר אפייה ואופים כרבע שעה בחום 180 מעלות עד שהעוגיות מזהיבות בצדדים.
מצננים באופן מוחלט וממלאים בריבה.
אני משתמשת בתה מולי של Itea
https://www.itea.co.il/tea/moli.html
מגיש: Dganit Amitay
מקור:
שתף את המתכון