הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
1/3 כוס סוכר
2 חלמונים
1/2 1 כוסות קמח
כפית תה ירוק מולי
למילוי - ריבת תות שדה מאיכות טובה.
אופן ההכנה
מכניסים למעבד מזון את כל מרכיבי הבצק ומפעילים לכ10 שניות, רק עד שכל החומרים מתאחדים, במידה והבצק יבש מידי ניתן להוסיף כף מים.
מוציאים ממעבד המזון מעצבים את הבצק לצורת כדור, מכניסים לשקית נקיה ומניחים במקרר לחצי שעה.
מוציאים מהמקרר מרדדים וקורצים לעיגולים, באמצעות חותכן עיגול קטן יותר בשליש מהעיגולים שרצנו, קורצים עיגול נוסף במרכז במחצית מהעוגיות.
מניחים בתבנית אפייה מרופגת בנייר אפייה ואופים כרבע שעה בחום 180 מעלות עד שהעוגיות מזהיבות בצדדים.
מצננים באופן מוחלט וממלאים בריבה.
אני משתמשת בתה מולי של Itea
https://www.itea.co.il/tea/moli.html
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון