חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות חמאה ב 5 דקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות סקוטיות מסורתיות, קלות ביותר להכנה ומהירות brמכינים בתבנית גדולה וחותכים לעוגיות לאחר האפייה. brהטכניקה לא אופיינית למשפחת עוגיות החמאה כי כאן דווקא ממיסים את החמאה. brשני הסודות הגדולים של העוגיה הזו היא לא לערבב יותר מדי, ולא לתת לעוגיות להשחים באפייה.
עוגיות חמאה ב 5 דקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות סקוטיות מסורתיות, קלות ביותר להכנה ומהירות brמכינים בתבנית גדולה וחותכים לעוגיות לאחר האפייה. brהטכניקה לא אופיינית למשפחת עוגיות החמאה כי כאן דווקא ממיסים את החמאה. brשני הסודות הגדולים של העוגיה הזו היא לא לערבב יותר מדי, ולא לתת לעוגיות להשחים באפייה.
הוראות הכנה
מרכיבים
11/2 כוסות (210 גרם) קמח
2 כפות (20 גרם) קורנפלור
1/4 כפית מלח
200 גרם חמאת תנובה מומסת
1/4 כוס סוכר
2 שקיות (20 גרם) סוכר וניל
2 כפות סוכר, לקישוט
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-150 מעלות.
מנפים יחד קמח, קורנפלור ומלח. הניפוי חשוב כי הוא מבטיח שהעוגיות לא יהיו כבדות. בקערה מערבבים יחד חמאה ושני סוגי סוכר. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים רק עד לבצק רך ואחיד. מהדקים את הבצק לתבנית לגובה 1 ס"מ (אפשר לרפד בנייר אפייה אבל לא חובה- הבצק מספיק שמן ולא יידבק). אופים כ-45 דקות, עד שהבצק מוצק למגע ומזהיב קלות (אבל עדיין בהיר יחסית). מוציאים מהתנור ומיד חותכים לעוגיות בסכין חדה (לא משוננת). מפזרים סוכר לקישוט ומצננים. שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
מגיש: gilai
מקור: MSN
שתף את המתכון