הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם חמאה רכה
3 כוסות קמח רגיל
3 כפיות א. אפיה
1/2 כוס סוכר
אבקת סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1 כף גרידת תפוז
2 כפות מים
שקדים/אגוזי לוז/אגוזי מלך - לקישוט
אופן ההכנה
1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את הקמח, א.האפיה, הסוכר, גרידת התפוז ותמצית הוניל במהירות איטית.
2. מוסיפים את החמאה הרכה והמים מגבירים מעט את מהירות המיקסר וממשיכים לערבב מספר דקות עד שהבצק מתאחד סביב וו הלישה כשהוא אחיד וגמיש. (לא לערבב יותר מידי כי העוגיות לא יצאו פריכות)
3.מגלגלים בידיים כדורים קטנים ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
4.בכל כדור יוצרים באמצע שקע קטן בעזרת הבוהן ומניחים אגוז לקישוט.
5.אופים בחום של 180 מעלות במשך כ- 15 דקות. (העוגיות צריכות להיות זהובות ובהירות )
מצננים ובוזקים מעל אבקת סוכר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון