הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס חמאת בוטנים (חלקה או עם שבבי בוטנים) (280 גרם)
1 כוס סוכר (200 גרם)
1 ביצה
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מערבבים יחד את כל החומרים בקערה לקבלת תערובת אחידה. מגלגלים את התערובת בידיים רטובות לכדורים בקוטר 3-4 ס"מ ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה (אם הבצק רך מדי לעיצוב, מכסים ומעבירים למקרר לחצי שעה).
לוחצים את החותמת על כל כדור ליצירת הדוגמא. החותמת פוחסת את הכדורים וזה בסדר.
אופים 10-8 דקות בלבד, עד שהעוגיות יציבות למגע בשוליים ועדיין בהירות ורכות במרכז. מצננים לחלוטין לפני שמגישים (כשהעוגיות חמות הן מתפרקות בקלות). שומרים בכלי אטום בטמפ' החדר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון