הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות קמח רגיל
1 כוס טחינה גולמית
1 כוס סוכר רגיל (אפשר גם סוכר חום)
1 מחמאה רכה
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים היחד במעבד מזון או מיקסר
יוצרים עיגולים ומשטחים מעט באצבע
שמים בתבנית מרופדת בנייר אפיה מקשטים מעל באגוז חצוי .שקד חצוי. או בוטן חצוי ללא קליפה.
אופים כ-15 עד 20דקות בחום בנוני מוציאים ומקררים היטב ומאחסנים בקופסא סגורה
נישמר לפחות כחודש את העוגיות לשים ברווחים של 1 ס"מ אחד מהשני
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון