הוראות הכנה
מרכיבים
1 חב' מרגרינה או מחמאה או חמאה (ואז העוגיות חלביות) - רך
1 כוס סוכר (אפשר פחות כי אני מוסיפה סוכר וניל)
3 כוסות קמח (2 קמח רגיל + 1 טופח)
1 כוס טחינה גולמית (אני משתמשת בטחינה אורגנית)
2 שקיות סוכר וניל
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים.
יוצרים עיגולים ומועכים אותם לעוגיות עגולות בקוטר של 4 ס"מ ועובי 1 ס"מ בערך.
שמים בתבנית משומנת או על נייר אפיה במרחק מה אחת מהשניה כי הן טופחות.
אופים בתנור בחום של 150 מעלות בערך 20 דק' או עד שהן נסדקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון