הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים הדרושים
חצי כוס שמנת מתוקה
250 גרם שוקולד מריר
75 גרם חמאה ללא מלח
3 כפות דבש (לא חובה)
4 כפות אייריש קרים
רבע כוס צימוקים שהושרו בברנדי (לא חובה)
קליפת תפוז מגוררת מתפוז שלם
שליש כוס אבקת קקאו לא ממותקת
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1.בסיר עם תחתית עבה מחממים את השמנת עד לנקודת הרתיחה כמעט.
(לא נותנים לשמנת לרתוח או לגלוש).
2.מסירים את הסיר מהאש ושוברים פנימה את השוקולד.בוחשים עד שהשוקולד
נמס לחלוטין.
3.מוסיפים פנימה את החמאה בקוביות קטנות.
4.בוחשים פנימה את הדבש והליקר.
5.מגררים מעל את קליפת התפוז ומוסיפים את הצימוקים המושרים.
***מכסים את הכלי ומקררים למשך 45 דקות, לפחות.
6.בעזרת שתי כפיות (או בידיים נקיות) מכינים כדורים קטנים בקוטר של כ-4 ס"מ.
7.מגלגלים את הכדורים בתערובת של הקקאו או אבקת הסוכר ומניחים כל ממתק בגביע
נייר אישי.
8. מחזירים למקרר ל 15 דקות ומנסים לאכול כדור אחד כי זה נחטף
מגיש:
מקור: נתי ברנס
שתף את המתכון