הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח רגיל
2 אבקת אפיה
קליפת תפוז מגוררת
2 מרגרינה
5 ביצים
2כוסות סוכר
שומשום
אופן ההכנה
מקציפים את הסוכר והביצים עד לקבלת תפיחה אורירית, לאחר מכן מוסיפים את המרגרינה, קמח , אבקת אפיה וקליפת תפוז מגוררת.
לאחר שהבצק מוכן, אפשר ליצור צורות מהבצק עיגולים, מרובעים.
( אני אישית משתמשת במכונה לעוגיות ועושה כל מיני צורות של עוגיות).
מפזרים מעל את השומשום ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות כשעה עד לגוון חום.
מגיש:
מקור: חברה
שתף את המתכון