הוראות הכנה
מרכיבים
בצק עלים
סוכר
קינמון
אופן ההכנה
1.לרדד בצק עלים, שלא יהיה עבה מדי אבל גם לא ממש דק...
2. לפזר על הבצק סוכר וקינמון, לרדד כך שהגרגרים נטמעים בבצק.
3. להכין קערית קטנה עם כף סוכר מעורבב במעט קינמון.
4. לגלגל את הבצק לרולדה ולחתוך לפרוסות כך שיווצרו שבלולים קטנים.
5. לטבול כל שבלול טבילה אחת בקערית הסוכר והקינמון.
6. להניח בתבנית מרופדת בדף אפיה במרווחים שווים.
7. לאפות בתנור מחומם ל-180 עד שמזהיב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון