חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות מבצק פריך ללא גלוטן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות אלו הן לא סתם עוגיות, הן עוגיות מבצק פריך ללא גלוטן... brלמרות היותן ללא גלוטן, הן יוצאות מדהימות בטעם ובמרקם. brבהצלחה:)
עוגיות מבצק פריך ללא גלוטן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות אלו הן לא סתם עוגיות, הן עוגיות מבצק פריך ללא גלוטן... brלמרות היותן ללא גלוטן, הן יוצאות מדהימות בטעם ובמרקם. brבהצלחה:)
הוראות הכנה
מרכיבים
½2 כוסות קמח ( השילוב שלי לעוגיות אלו בקמחים ללא גלוטן הוא:1 כוס קמח "מרמולייט",
1 כוס קמח תפו"א ו-½ כוס קמח אורז... שילוב מצויין)
200 גרם חמאה
4-5 כפות סוכר
2 חלמונים
אופן ההכנה
שמים את הקמח (כדאי לנפות לפניכן) החמאה והסוכר בקערה, או במערבל (מניסיון עדיף ללוש ביידים), עד שנוצרת תערובת פירורית, מוסיפים את החלמונים. ניתן לקרר לשעה כדי להגיע למרקם שקל מאוד לעבוד איתו, אך גם בלי קירור זה יוצא בסדר גמור.
מרדדים את הבצק וקורצים צורות.
על הצורות אפשר לשים סוכר רגיל.
מניחים את הצורות בתבנית ואופים כחצי שעה, עד שיזהיבו.
מוציאים ומקררים,
-בתאבון- 🙂
מגיש: טל שגיא
מקור:
שתף את המתכון