הוראות הכנה
מרכיבים
3 חלמונים
1 כף שמנת חמוצה
1 כף סוכר
1 כף רום או וויסקי
קמצוץ מלח
כוס וחצי קמח
אופן ההכנה
שופכים כוס קמח על משטח עבודה. עושים גומה באמצע. מוסיפים את יתר המרכיבים בגומה. מערבבים עם מזלג עד שהנוזלים התערבבו ומוסיפים לקמח. הבצק הנוצר צריך להיות בגמישות של בצק אטריות. יש ללוש עד לקבלת בצק חלק. מחלקים את הבצק ל-2. מרדדים את הבצק על משטח מקומח עד לקבלת בצק דק מאוד. חותכים את הבצק לריבועים של 9 ס"מ או למלבנים של 9X6 ס"מ. עם סכין חדה עושים 3-4 חתכים על כל אחד מהריבועים במרחק אחיד אחד מהשני.
מטגנים בשמן עמוק עד שמשחימים.
מייבשים על נייר ישוב.
מפזרים אבקת סוכר לפני ההגשה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון