הוראות הכנה
מרכיבים
ק"ג קמח (8 כוסות).
כף מלח.
½1 חבילת מרגרינה.
4 כפות שמן.
25 גרם שמרים.
שומשום.
אופן ההכנה
לבחוש את השמרים עם מים פושרים.
לערבב את שאר מרכיבי המתכון, ולהוסיף את השמרים ליצור בצק.
יש להשאיר כ-½ שעה לתפיחה.
ליצור עיגולים או מקלות.
יש לשמן תבנית, להניח בתבנית את העוגיות.
למרוח חלמון ביצה על פני העוגיות ולפזר שומשום.
לאפות בחום בינוני כ- 30 דקות.
מגיש:
מקור: ספר המתכונים של אביבה בר
שתף את המתכון