חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות מעולות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שבאים אורחים עוד שעה זה הזמן לעשות עוגיות מעולות
עוגיות מעולות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שבאים אורחים עוד שעה זה הזמן לעשות עוגיות מעולות
הוראות הכנה
מרכיבים
2 וחצי כוסות קמח
1 מרגרינה
רבע כוס סוכר
2 כפות שמן
ביצה
אבקת אפיה
למילוי:
מה שרוצים או מה שיש בבית
אפשר
שוקולית
קקאו + סוכר
ריבה
ריבה + אגוזים + קוקוס
אבקת סוכר
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים במעבד מזון אחר כך ללוש בידיים( 10 דק' לפחות)
מחלקים את הבצק ל3 ולהניח במקרר חצי שעה
לפרוס נייר אפיה על השולחן לקחת חלק אחד ולרדד על הנייר האפיה ( שיהיה יותר קל )
אפשר לרדד בידיים לאט ככה הבצק לא יתפרק.
למרוח מה שרוצים במרכז ולקפל בעזרת נייר האפיה חצי וחצי לסובב שהקיפול יהיה למטה וככה לעשות גם ל2 החלקים האחרים.
לאפות 20 דק' לא יותר.
להוציא מהתנור לחתוך לפרוסות שזה עדיין חם.
שזה מתקרר לפזר אבקת סוכר.
מגיש: רורי א
מקור:
שתף את המתכון