הוראות הכנה
מרכיבים
8 מצותכוס יין
חצי כוס חלב
שתי כפות אבקת קקאו
כוס סוכר
כפית קפה נמס
200 גרם שוקולד מריר
חבילת מרגרינה (200 גרם)
3 כפות ברנדי או ליקר.
אופן ההכנה
פוררו את המצות, שימו את המצות המפוררות בתוך קערה ושפכו עליהן כוס יין.
הכניסו לסיר קטן את החומרים:
שוקולד, חלב, אבקת הקקאו, סוכר והקפה הנמס, וחממו על להבה נמוכה.
הורידו את הסיר מעל האש, והוסיפו את המרגרינה והברנדי (או הליקר).
סחטו את היין מן המצות, ואחר כך הוסיפו את המצות לתערובת וערבבו היטב.
חלקו את התערובת לשניים, הכניסו כל חצי לתוך נייר אלומיניום נפרד, הנייר צריך להיות משומן, וגללו לגליל מוארך, צננו במקרר לילה שלם, הסירו את הנייר, וחתכו את הגליל לפרוסות דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון