הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
קורט מלח
1/2 1 כוסות מים פושרים
2 אבקת אפיה
2 אבקת סוכר וניל
1 או 2 כפות קימל (לפי הטעם)
קמח לפי הצורך
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים ביחד ומתחילים להוסיף קמח עד לקבלת בצק אחיד (לא דביק)
מניחים למנוחה של חצי שעה
מרדדים את הבצק לעובי הרצוי מחורים את הבצק בעזרת מזלג או בעזרת כלי מיוחד לכך
חותכים את הבצק לגודל ולצורה הרצויה מסדרים בתבנית ואופים בתנור בחום של 200 מעלות
עד לגוון זהוב חום
ובתאבון
מגיש:
מקור: לינדה אברג
שתף את המתכון