הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם חמאה מלוחה
250 גרם גבינה לבנה שמנה
שתיים וחצי כוסות קמח רגיל
למילוי: חצי כוס משמש מקופסת שימורים מסוננן היטב
אופן ההכנה
ללוש את כל החומרים לבצק חלק לכסות בניילון נצמד ללילה במקרר
לרדד את הבצל לעלה בעובי סנטימטר וחצי לחתוך לרבועים של 5 ס"מ
במרכז הריבוע לשים מישמש לקפל את פינות הריבוע כלפי המרכז כמו מעטפה
לאפות בתבנית משומנת 20 דקות בחום בינוני [כ150 ]
בתאבון
מגיש:
מקור: משפחתי
שתף את המתכון