הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לבצק
1 מרגרינה או 1 1/2 חמאה
1 כוס מים
1 כוס שמן
1 כוס אבקת סןכר
חומרים למילוי
200 גרם אגוזים קצוצים
200 גרם צימוקים
כף קינמון
חצי כוס אבקת סוכר
אופן הכנת המילוי
לערבב היטב את כל החומרים
אופן ההכנה
אופן הכנת הבצק
1.להניח למרגרינה להגיע לטמפרטורת החדר
2.בקערה מניחים את כל החומרים יחד פרט לקמח
3.מזליפים את הקמח אט אט תוך לישה תוך הקפדה שכל החומרים יתאחדו
לבצקפריך ורך - החומרים יספחו בערך קילו קמח להקפיד להוסיף את
הקמח באיטיות אין לדעת כמה קמח יספחו החומרים
חשוב מאוד שהבצק יהיה פריך.
אופן ההכנה והאפיה
על משטח עבודה מקומח פותחים עלה דק מאוד ובוצעים עיגולים קטנים
ממלאיםבמלית לגלגל לסערון או כל צורה שאתם רוצים
למרוח ביצה ולאפות ב 180 מעלות עד הזהבה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון