חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות סהרוני בצק פריך ממולאים ב אגוזים בנוסח תורכי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סהרונים ממולאים באגוזים brנוסח יהדות טורקיה
עוגיות סהרוני בצק פריך ממולאים ב אגוזים בנוסח תורכי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סהרונים ממולאים באגוזים brנוסח יהדות טורקיה
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לבצק
1 מרגרינה או 1 1/2 חמאה
1 כוס מים
1 כוס שמן
1 כוס אבקת סןכר
חומרים למילוי
200 גרם אגוזים קצוצים
200 גרם צימוקים
כף קינמון
חצי כוס אבקת סוכר
אופן הכנת המילוי
לערבב היטב את כל החומרים
אופן ההכנה
אופן הכנת הבצק
1.להניח למרגרינה להגיע לטמפרטורת החדר
2.בקערה מניחים את כל החומרים יחד פרט לקמח
3.מזליפים את הקמח אט אט תוך לישה תוך הקפדה שכל החומרים יתאחדו
לבצקפריך ורך - החומרים יספחו בערך קילו קמח להקפיד להוסיף את
הקמח באיטיות אין לדעת כמה קמח יספחו החומרים
חשוב מאוד שהבצק יהיה פריך.
אופן ההכנה והאפיה
על משטח עבודה מקומח פותחים עלה דק מאוד ובוצעים עיגולים קטנים
ממלאיםבמלית לגלגל לסערון או כל צורה שאתם רוצים
למרוח ביצה ולאפות ב 180 מעלות עד הזהבה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון