הערות: br br1. מומלץ להוסיף- תערובת זרעונים כמו גרעיני חמנייה , פשתן , קימל, אניס, שומשום מלא, שומשום לבן, שחור, אפשר גם פרג שלם br אפשר קוקוס, או רק שומשום. br2. אם מוסיפים לו הרבה זרעונים - יש להפחית את כמות הקמח br3. לקחת בחשבון שהפסים שבדרך כלל יש על העוגיות לא יהיו כמו על עוגיות מבצק חלק ללא תוספות br
|
|
הערות: br br1. מומלץ להוסיף- תערובת זרעונים כמו גרעיני חמנייה , פשתן , קימל, אניס, שומשום מלא, שומשום לבן, שחור, אפשר גם פרג שלם br אפשר קוקוס, או רק שומשום. br2. אם מוסיפים לו הרבה זרעונים - יש להפחית את כמות הקמח br3. לקחת בחשבון שהפסים שבדרך כלל יש על העוגיות לא יהיו כמו על עוגיות מבצק חלק ללא תוספות br
|
הוראות הכנה
מרכיבים
400 גר' מרגרינה או חמאה בלי מלח
½ כוס שמן
½1 כוסות סוכר
3 ביצים
2 כפיות אבקת אפיה
5-7 כוסות קמח - פשוט להוסיף קודם חמש כוסות והשאר בהדרגה עד קבלת בצק נעים ולא דביק
אופן ההכנה
1. לנפות קמח, לערבב את כל המרכיבים היבשים יחד,( אם רוצים להוסיף זרעונים להוסיפם לחמש הכוסות קמח בהתחלה ואז להוסיף קמח נוסף, אם צריך, בהדרגה)
2. לחתוך את חמאה לחתיכות קטנות
3. לערבב הכל יחד לקבלת בצק רך ואחיד
4. ליצור עוגיות, לאפות בחום בינוני (180°c) עד שהעוגיות מזהיבות
5. בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון