חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות פאדג'
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות פאדג'
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1.מאה עשרים וחמישה גרם שוקולד מריר מומס.
2.מאה עשרים וחמישה גרם חמאה רכה.
3.חמישים גרם סוכר לבן (רבע כוס)
4.חמישים גרם סוכר דמררה חום (רבע כוס)
5.כפית תמצית וניל
6.ביצה קרה
7.מאה חמישים גרם קמח (כוס ועוד שתי כפות)
8.שלושים גרם אבקת קקאו (ארבע כפות)
9.כפית אבקת סודה לשתיה
10.חצי כפית מלח
11.מאה חמישים עד מאתיים גרם שוקולד ציפס או שוקולד קצוץ
אופן ההכנה
1.מחממים את התנור לטמפרטורה של מאה ושבעים מעלות.
2.בקערת המיקסר מקרימים את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
3.מוסיפים מאה עשרים וחמישה גרם של שוקולד מומס ומערבבים היטב.
4.מוסיפים ביצה קרה ותמצית וניל ומערבבים היטב.
5.בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, אבקת הקקאו, אבקת סודה לשתיה ומלח עד לקבלת תערובת אחידה.
6.מוסיפים את הקמח לתערובת החמאה והשוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
7.מוסיפים את השוקלד הקצוץ או השוקולד צ'יפס ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
8.יוצרים כדורים קטנים ומסדרים על תבנית עם נייר אפיה.
9.אופים בין שמונה לעשר דקות ומצננים על רשת צינון לפני איחסון העוגיות.
מגיש: shaism
מקור:
שתף את המתכון