חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות פריכות בקלי קלות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות בצק פריך - קלות מאד להכנה, בד"כ מצרכים שתמיד זמינים בבית. brכשבא משהו מתוק ולא בא כל כך להתאמץ ולהשקיע. brניתן להכפיל כמויות לקבל כמות כפולה של עוגיות.
עוגיות פריכות בקלי קלות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות בצק פריך - קלות מאד להכנה, בד"כ מצרכים שתמיד זמינים בבית. brכשבא משהו מתוק ולא בא כל כך להתאמץ ולהשקיע. brניתן להכפיל כמויות לקבל כמות כפולה של עוגיות.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 מרגרינה ללא מלח (עדיף מחמאה)
1 כוס סוכר (עדיף אבקה)
3 כוסות קמח תופח
1 ביצה שלמה
2 כפות נוזל (מיץ תפוזים/יין/מים/חלב וכד'
לזרייה מעל העוגיות:
אבקת סוכר
אפשר קינמון וכד'
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל חומרי הבצק לתערובת אחידה, משהים במקרר לכחצי שעה
יוצרים ביד כדורים ופוחסים אותם, מניחים במרווחים (העוגיות תופחות) על מגש
שעליו נייר אפיה, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כחצי שעה עד שמזהיב.
מוציאים מהתנור, זורים מעל אבקת סוכר, קינמון וכד'.
מניחים להתקרר ואוכלים
מגיש: MIRSO
מקור: אישי
שתף את המתכון