הוראות הכנה
מרכיבים
1 מרגרינה ללא מלח (עדיף מחמאה)
1 כוס סוכר (עדיף אבקה)
3 כוסות קמח תופח
1 ביצה שלמה
2 כפות נוזל (מיץ תפוזים/יין/מים/חלב וכד'
לזרייה מעל העוגיות:
אבקת סוכר
אפשר קינמון וכד'
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל חומרי הבצק לתערובת אחידה, משהים במקרר לכחצי שעה
יוצרים ביד כדורים ופוחסים אותם, מניחים במרווחים (העוגיות תופחות) על מגש
שעליו נייר אפיה, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כחצי שעה עד שמזהיב.
מוציאים מהתנור, זורים מעל אבקת סוכר, קינמון וכד'.
מניחים להתקרר ואוכלים
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון