הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם חמאה
300 גרם סוכר דמררה (½1 כוסות)
1 ביצה + 1 חלמון
כפית תמצית וניל
החומרים היבשים:
60 מ"ל חלב (¼ כוס)
140 גרם קמח (1 כוס)
100 גרם שיבולת שועל (קוואקר)
1 כוס אגוזי מלך קצוצים
1/3 כוס צימוקים לבנים
אופן ההכנה
1.מכניסים לקערת המיקסר עם בוחש גיטרה את החמאה, הסוכר, הביצים, תמצית וניל ואת החלב. מערבבים הכול במיקסר במהירות בינונית עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית במשך כשתי דקות.
2.משלבים את כל החומרים היבשים בתערובת ומערבבים במהירות איטית עד שנוצרת
תערובת אחידה וחלקה.
3.מוציאים את התערובת לשולחן העבודה. נעזרים בקערית מים וטובלים את האצבעות במים
4.לוקחים מעט מהתערובת ומניחים כדורים קטנים במרווח של 3 ס"מ אחד מן השני בתבנית
אפייה מרופדת בנייר אפייה.
5.מכניסים לתנור ב- 180°c למשך 12-15 דקות.
מגיש:
מקור: מתכון של הקונדיטור מיקי שמו צילומים הבלוג של ני3נו3ית
שתף את המתכון