חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות קווקר ופירות יבשים " מוצלחות במיוחד"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות קווקר ופירות יבשים " מוצלחות במיוחד"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם חמאה רכה
כוס סוכר חום
שני שליש כוס סוכר לבן
כף קינמון
2 ביצים
כוס ושני שליש קמח מנופה היטב
חצי כפית מלח
חצי כפית אבקת אפיה
חצי כפית סודה לשתיה
3 וחצי כוסות קווקר
רבע כוס תמרים יבשים קצוצים דק
10 דובדבנים מסוכרים קצוצים דק
50 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
50 גרם צימוקים לבנים מושרים שעה במים
אופן ההכנה
במערבל לערבב את החמאה והסוכר החום והלבן להוסיף את הקינמון ולערבל כ 3 דקות
להוסיף ביצה אחת לערבל 2 דקות נוספות ולהוסיף את הביצה השניה לערבל כ 2 דקות ולהוסיף
בהדרגה את הקמח תוך כדי עירבול כולל אבקת האפיה והסודה לשתיה לערבל היטב
להוסיף את הקווקר ולערבל כ 3 דקות
להוציא לקערה לעירבוב ידני ולהוסיף את הפירות היבשים
בתבנית לסדר נייר אפיה ועליו ליצור כדורים בגודל כדור מטקות ולשמור מרחק אחד מהשני
לאפות בתנור שחומם ב160 מעלות ל15 דקות בדיוק
להוציא את העוגיות מהתנור ולצנן
[ לא לפחד להוציא מהתנור העוגיה מתקשה בצינון]
לשמר בצנצנת סגורה
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: משפחתי
שתף את המתכון