הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
2 ביצים
75 גרם מרגרינה מומסת
75 גרם חמאה מומסת
150 גרם אגוזי פקאן קלופים ושבורים גס
1 כפית תמצית וניל
1 כף קפה נמס מגורען
3 כפות גדושות סוכר חום
1/2 כוס סוכר לבן
אופן ההכנה
1. במערבל מערבבים את הקמח, אבקת האפיה, הסוכר החום והסוכר הלבן.
2. מערבבים את החמאה, המרגרינה, תמצית הוניל והקפה הנמס בקערה נפרדת. מוסיפים לתערובת את הביצים והאגוזים ולשים עד לקבלת בצק גס.
3. משמנים תבנית, יוצרים כדורים גסים ומניחים אותם על התבנית במרווחים גדולים.
4. אופים בחום בינוני כ-15-20 דקות. מוציאים כשהעוגיות עדיין רכות ומניחים להצטננן.
5. ושאוכלים.......
בתיאבון!!!!!!!!!!!.
מגיש:
מקור: לוי ליאת
שתף את המתכון