הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח
2 חב' מרגרינה מומסות
50 ג"ר שמרים / 1 שמרית
3 כפות קצח
6 כפות סוכר
1 כף מלח
מים לפי הצורך
ביצה לציפוי
אופן ההכנה
מכניסים את החומרים למערבל עם וו הגיטרה ולשים לבצק לא דביק מוציאים למשטח ומעבדים מעט.
להתפיח כשעתיים ולעבד שוב כ - 5 דקות.
לקרוץ לעיגולים קטנים ויפים ולשטח אותם מעט עם כף היד ולשים בתבנית מרופדת בנייר פרגמנט ולמרוח בביצה.
בתנור שחומם מראש בחום בינוני לאפות כחצי שעה עד להזהבה.
בתאבון
מגיש:
מקור: אחותי
שתף את המתכון