הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
350גר קמח
200 גר קשקאוול
4 כפיות אבקת אפיה
200 גר מרגרינה מרוככת
גביע שמנת חמוצה
ביצה למריחה
תבלינים לפי הטעם והדמיון (מלח גס , פלפל, אבקת שום, שבבי בצל, קימל , שומשום)
אופן ההכנה
. 1.לשים את חומרי הבצק ביד או במערבל
2.משהים במקרר למשך שעה
. 3. מרדדים את הבצק דק וקורצים את הצורה הרצויה בכוס או כל צורה אחרת שיש לכם
. 4. מורחים בביצה ומפזרים תבלינים.
5.אופים בתנור ב180 מעלות . רבע שעה כל תבנית (יוצאים בערך 3 תבניות)
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון