חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות רולדת קוקוס ואגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות רולדת קוקוס ואגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
150 גרם אבקת סוכר
¾1 כוסות קוקוס טחון
מעט קוקוס לפיזור על משטח העבודה
למילוי:
200 גרם אגוזים קצוצים דק מאד
4 כפות אבקת סוכר
½ כפית קינמון
מעט מים לאחידות העיסה (מה שנקרא כמה שתופס)
2 קערות עמוקות
נייר אפייה
25 כותרות נייר (מנג'טים)
אופן ההכנה
1. שמים בקערה את כל החומירים לעיסת הקוקוס, לשים עד ליצירת גוש אחיד
2. לוקחים את נייר האפייה, מפזרים עליו מעט קוקוס, לוקחים את גוש עיסת הקוקוס ומתחילים
לשטח אותו לעובי של ½ ס"מ
3. שמים בקערה את כל חומרי המילוי,מערבבים היטב, ויוצרים מעין נקניק
4. לוקחים את נקניק המילוי, מניחים אותו על משטח הקוקוס,מתחילים לגלגל את הקוקוס מעל
המילוי, נוצרת גלילה ממולאה
5. עוטפים את הגלילה בניילון נצמד, ואת כל הכבודה הזו עוטפים בנייר אלומיניום, מכניסים
למקרר ל-6 שעות קירור
6. מוציאים מן המקרר, מסירים את העטיפות (ניילון + אלומיניום), מרטיבים מעט סכין
ופורסים פרוסות ברוחב ½ ס"מ, מסדרים בכותרות נייר
7. בתיאבון!
מגיש: סיטרין
מקור: אימי זצל
שתף את המתכון