הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח
½1 כוסות קורנפלור
1 כפית אבקת אפיה
½ כפית מלח
½ כוס אבקת סוכר
100 גר' חמאה לא מלוחה רכה
100 גר' מרגרינה ללא מלח רכה
4 חלמונים
½ כוס חלב
½ כפית גרידת קליפת לימון
לציפוי:
ריבת חלב
פתיתי קוקוס
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק חלק ואחיד
2. מרדדים בין שני יריעות ניילון לעובי 1 ס"מ, מסירים את היריעה העליונה וקורצים עיגולים
בקוטר 5 ס"מ ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מספר העוגיות חייב להיות זוגי
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-175°c כ-10 דקות, לא מניחים ללא השגחה כי העוגיות
חייבות להיות בהירות
4. מוציאים בעדינות ומניחים לצינון על רשת
5. מורחים כמות נדיבה של ריבת חלב על צידו האחד של עוגיה, מדביקים עוגיה שניה ומהדקים
מעט, מורחים מעט ריבת חלב על צידי העוגיה ומגלגלים את צידי העוגיה בפתיתי הקוקוס
6. בתאבון
מגיש:
מקור: אבי פסטו
שתף את המתכון