חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות ריבת חלב-("אלפחורס")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הערות: brחשוב להשתמש בשני סוגי השומן, חמאה ומרגרינה brאם הבצק רך לעיבוד מצננים מעט במקרר br
עוגיות ריבת חלב-("אלפחורס")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הערות: brחשוב להשתמש בשני סוגי השומן, חמאה ומרגרינה brאם הבצק רך לעיבוד מצננים מעט במקרר br
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח
½1 כוסות קורנפלור
1 כפית אבקת אפיה
½ כפית מלח
½ כוס אבקת סוכר
100 גר' חמאה לא מלוחה רכה
100 גר' מרגרינה ללא מלח רכה
4 חלמונים
½ כוס חלב
½ כפית גרידת קליפת לימון
לציפוי:
ריבת חלב
פתיתי קוקוס
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק חלק ואחיד
2. מרדדים בין שני יריעות ניילון לעובי 1 ס"מ, מסירים את היריעה העליונה וקורצים עיגולים
בקוטר 5 ס"מ ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מספר העוגיות חייב להיות זוגי
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-175°c כ-10 דקות, לא מניחים ללא השגחה כי העוגיות
חייבות להיות בהירות
4. מוציאים בעדינות ומניחים לצינון על רשת
5. מורחים כמות נדיבה של ריבת חלב על צידו האחד של עוגיה, מדביקים עוגיה שניה ומהדקים
מעט, מורחים מעט ריבת חלב על צידי העוגיה ומגלגלים את צידי העוגיה בפתיתי הקוקוס
6. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: אבי פסטו
שתף את המתכון