זה מתכון שגילתי אותו ממש במקרה שנשארתי עם קצף ביצים מהעוגה. brמכיוון שאי אפשר היה להשתמש בזה בחביתה כי כבר שמתי בו סוכר החלטתי לנסות לעשות ממנו עוגיות בלי קמח. brהתוצאה הייתה עוגיות שיבולת שועל טעימות ביותר, רכות ובלי קמח ושומן! וההכנה לא יכולה להיות קלה יותר br
|
|
זה מתכון שגילתי אותו ממש במקרה שנשארתי עם קצף ביצים מהעוגה. brמכיוון שאי אפשר היה להשתמש בזה בחביתה כי כבר שמתי בו סוכר החלטתי לנסות לעשות ממנו עוגיות בלי קמח. brהתוצאה הייתה עוגיות שיבולת שועל טעימות ביותר, רכות ובלי קמח ושומן! וההכנה לא יכולה להיות קלה יותר br
|
הוראות הכנה
מרכיבים
חבילה של שיבולת שועל גרוסה 650 גרם
100 גרם סוכר חום בהיר
4 חלבונים
אופן ההכנה
להקציף את החלבונים ולערבב בתוך הקצף בהדרגה את הסוכר.
אחרי שיש קצץ יציב להתחיל לערבב לתוכו לאט לאט את השיבולת שועל.
כל פעם לערבב עוד קצת שיבולת עד שאתם מגיעים למרקם מוצק, זה יותא בערך שהשתמשתם בשלושת רבעי חבילה.
קחו מהבלילה ותצרו עיגולים, להניח את העיגולים על תבנית פיירקס ולאפות בתנור בחום בינוני כחצי שעה.
יכול להישמר כשבועיים ועדיף לאכול חם .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון