חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות שוקולד לבן ומקדמיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גרסת "מתכונים סודיים ביותר" ל- Great American Cookies.
עוגיות שוקולד לבן ומקדמיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גרסת "מתכונים סודיים ביותר" ל- Great American Cookies.
הוראות הכנה
מרכיבים
½ כוס חמאה רכה
1 כוס סוכר חום
½ כוס פתיתי קוקוס
1 ביצה
1 כף חלב
1 כפית תמצית וניל
½1 כוסות קמח
2 כפיות סודה לשתיה
½ כפית אבקת אפיה
½ כפית מלח
225 גרם שוקולד לבן שבור לשברים בינוניים
1 כוס אגוזי מקדמיה קצוצים
אופן ההכנה
מערבלים במהירות גבוהה את הסוכר והחמאה בקערה גדולה. מוסיפים את הקוקוס, הביצה, החלב והווניל ומערבבים היטב. בקערה נוספת מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה. מוסיפים לתערובת הרטובה את התערובת היבשה ומערבבים עד לקבלת בצק גמיש. מוסיפים את האגוזים והשוקולד הלבן, מערבבים ומניחים לבצק שנוצר לנוח במקרר כשעה.
מניחים נייר אפייה על תבנית וקורצים מהבצק עיגולים קטנים. מניחים אותם על נייר האפייה במרחק של שבעה סנטימטרים האחד מהשני. מכניסים לתנור שחומם מראש שלחום בינוני גבוה למשך שתיים עשרה עד ארבע עשרה דקות. העוגיות צריכות להיראות מעט חומות אך לא ממש אפויות. מגישים את העוגיות לאחר שהצטננו מעט.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון