הוראות הכנה
מרכיבים
½ כוס חמאה רכה
1 כוס סוכר חום
½ כוס פתיתי קוקוס
1 ביצה
1 כף חלב
1 כפית תמצית וניל
½1 כוסות קמח
2 כפיות סודה לשתיה
½ כפית אבקת אפיה
½ כפית מלח
225 גרם שוקולד לבן שבור לשברים בינוניים
1 כוס אגוזי מקדמיה קצוצים
אופן ההכנה
מערבלים במהירות גבוהה את הסוכר והחמאה בקערה גדולה. מוסיפים את הקוקוס, הביצה, החלב והווניל ומערבבים היטב. בקערה נוספת מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה. מוסיפים לתערובת הרטובה את התערובת היבשה ומערבבים עד לקבלת בצק גמיש. מוסיפים את האגוזים והשוקולד הלבן, מערבבים ומניחים לבצק שנוצר לנוח במקרר כשעה.
מניחים נייר אפייה על תבנית וקורצים מהבצק עיגולים קטנים. מניחים אותם על נייר האפייה במרחק של שבעה סנטימטרים האחד מהשני. מכניסים לתנור שחומם מראש שלחום בינוני גבוה למשך שתיים עשרה עד ארבע עשרה דקות. העוגיות צריכות להיראות מעט חומות אך לא ממש אפויות. מגישים את העוגיות לאחר שהצטננו מעט.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון