הוראות הכנה
מרכיבים
21/2כוסות קמח
1/2כוס קקאו
1/2כפית מלח
1 שקית אבקת אפיה
1/3 1 כוסות סוכר
2ביצים טרופות
3/4כוס שמן
2/3כוס חלב או מים
קוביות שוקולד מריר ו/או לבן
אופן ההכנה
שמים בקערה קמח, קקאו, מלח ואבקת אפייה, ומערבבים פנימה סוכר.
יוצרים גומה ויוצקים לתוכה ביצים, שמן וחלב.
מערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה ערבוב יתר יפגום.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מעבירים את התערובת למנז'טים, בתוך שקעים של תבנית מאפינס.
אם רוצים, נועצים קוביות שוקולד מריר או לבן במרכז כל מאפינס.
אופים כ-20-15 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז ה מאפינס יוצא עם פירורים לחים.
מגיש:
מקור: נסיוני
שתף את המתכון