חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות שוקולד (מאפינס)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נסיון ממתכון של צביה להפוך אותו לשוקולד (או יותר נכון קקאו)
עוגיות שוקולד (מאפינס)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נסיון ממתכון של צביה להפוך אותו לשוקולד (או יותר נכון קקאו)
הוראות הכנה
מרכיבים
21/2כוסות קמח
1/2כוס קקאו
1/2כפית מלח
1 שקית אבקת אפיה
1/3 1 כוסות סוכר
2ביצים טרופות
3/4כוס שמן
2/3כוס חלב או מים
קוביות שוקולד מריר ו/או לבן
אופן ההכנה
שמים בקערה קמח, קקאו, מלח ואבקת אפייה, ומערבבים פנימה סוכר.
יוצרים גומה ויוצקים לתוכה ביצים, שמן וחלב.
מערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה ערבוב יתר יפגום.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מעבירים את התערובת למנז'טים, בתוך שקעים של תבנית מאפינס.
אם רוצים, נועצים קוביות שוקולד מריר או לבן במרכז כל מאפינס.
אופים כ-20-15 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז ה מאפינס יוצא עם פירורים לחים.
מגיש: gilai
מקור: נסיוני
שתף את המתכון