חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות שוקולד צימוקים קוקוס ואגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השוקולד המצוין כאן הוא שוקולד לבישול - על-פי זה ציינתי פרווה - אם משתמשים בשוקולד חלב (מה שמשביח את טעם העוגיות) כמובן שהעוגיות הופכות לחלביות
עוגיות שוקולד צימוקים קוקוס ואגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השוקולד המצוין כאן הוא שוקולד לבישול - על-פי זה ציינתי פרווה - אם משתמשים בשוקולד חלב (מה שמשביח את טעם העוגיות) כמובן שהעוגיות הופכות לחלביות
הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם שוקולד בישול
1/2 חבילה מרגרינה
1 כוס סוכר
2 בצים שלמות
100 גרם צימוקים
100 גרם פתיתי קוקוס
100 גרם אגוזים קצוצים דק דק
נייר כסף או נייר אפיה לריפוד התבנית
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום בינוני.
מרפדים תבנית אפייה בנייר אלומיניום או נייר אפיה (אם משתמשים בנייר אפייה יש לחתוך אותו לגודל התבנית)
ממיסים את השוקולד מעל אדים (סיר בתוך סיר) - כאשר השוקולד נמס יש לשטח אותו על פני כל תבנית האפיה המצופה בנייר האלומיניום או האפייה ולהניח לו להתקרש (לזרוז פעולה הקרישה אפשר להכניס למקרר).
את המרגרינה הסוכר והביצים לערבב במיקסר לעיסה אחת חלקה ולהוסיף את הצימוקים, פתיתי הקוקוס והאגוזים.
להוציא את תבנית השוקולד הקרוש מהמקרר ולהניח עליו את כל העיסה בשכבה אחידה.
מכניסים את התבנית לתנור שחומם לחום בינוני למשך 20 דקות.
לאחר 20 דקות מוציאים את התבנית וכשהעוגה עדיין חמה יש לחתוך לקוביות (או משולשים) לפי הגודל שנבחר - ולהשאיר לקירור (שוב, לזרוז הפעולה אפשר להכניס למקרר)
כשהעוגיות התקררו והתקשו יש להסיר את נייר האלומיניום או האפייה.
מגיש: Racheli
מקור:
שתף את המתכון