חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות שוקולד צ'יפס גדולות, לבנות וחומות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני מעוניין להכין עוגיות כמו שרואים בסופר באגף של המאפיה, שוקולד צ’יפס גדולות וחומות, ומה שהכי חשוב, טעימות, כאשר גם השוקולד הוא חום. אבל הכי חשוב, מתכון לסוג השני, אשר אותו יש גם בסופר באגף המאפיה, הן נראות אותו דבר רק שהעוגיות הן לבנות ובפנים השוקולד צ’יפס הוא גם כן לבן. בבקשה עזרה, תודה.
עוגיות שוקולד צ'יפס גדולות, לבנות וחומות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני מעוניין להכין עוגיות כמו שרואים בסופר באגף של המאפיה, שוקולד צ’יפס גדולות וחומות, ומה שהכי חשוב, טעימות, כאשר גם השוקולד הוא חום. אבל הכי חשוב, מתכון לסוג השני, אשר אותו יש גם בסופר באגף המאפיה, הן נראות אותו דבר רק שהעוגיות הן לבנות ובפנים השוקולד צ’יפס הוא גם כן לבן. בבקשה עזרה, תודה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חב' מרגרינה או חמאה - 200 גר'
1.5 כוסות סוכר (רצוי לבן ו-חם בכמויות שוות)
2 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
2.5 עד 3 כוסות קמח רגיל
קמצוץ מלח
1 כפית סודה לשתייה
1 חבילה נטיפי שוקולד ( או אולי קוראים להם שוקולד צ'יפס) או פחות מ-1 חב' לפי הטעם
אופן ההכנה
לערבב ביצים סוכר מרגרינה וניל -0 עד לאוורירי
להוסיף קמח מלח וסודה לשתייה ולערבב לתערובת אחידה
להוסיף את תוכן שקית השוקולד
אפשרי + 1 כוס אגוזים קצוצים גס ו/או כוס פרורי קוקוס ולערבב ביד
(אני לא מוסיפה דבר - משאירה קלאסי)
ליצור גבשושיות כל תבנית לא משומנת (או על נייר אפייה) בגודל כפית אחת
לשמור על מרחק של כ-5 ס"מ בין הגבשושיות
אפייה של כ- 10 דקות ב-190 מעלות
מגיש: שרון שני
מקור:
שתף את המתכון