אני מעוניין להכין עוגיות כמו שרואים בסופר באגף של המאפיה, שוקולד ציפס גדולות וחומות, ומה שהכי חשוב, טעימות, כאשר גם השוקולד הוא חום.
אבל הכי חשוב, מתכון לסוג השני, אשר אותו יש גם בסופר באגף המאפיה, הן נראות אותו דבר רק שהעוגיות הן לבנות ובפנים השוקולד ציפס הוא גם כן לבן.
בבקשה עזרה, תודה.
|
|
אני מעוניין להכין עוגיות כמו שרואים בסופר באגף של המאפיה, שוקולד ציפס גדולות וחומות, ומה שהכי חשוב, טעימות, כאשר גם השוקולד הוא חום.
אבל הכי חשוב, מתכון לסוג השני, אשר אותו יש גם בסופר באגף המאפיה, הן נראות אותו דבר רק שהעוגיות הן לבנות ובפנים השוקולד ציפס הוא גם כן לבן.
בבקשה עזרה, תודה.
|
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חב' מרגרינה או חמאה - 200 גר'
1.5 כוסות סוכר (רצוי לבן ו-חם בכמויות שוות)
2 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
2.5 עד 3 כוסות קמח רגיל
קמצוץ מלח
1 כפית סודה לשתייה
1 חבילה נטיפי שוקולד ( או אולי קוראים להם שוקולד צ'יפס) או פחות מ-1 חב' לפי הטעם
אופן ההכנה
לערבב ביצים סוכר מרגרינה וניל -0 עד לאוורירי
להוסיף קמח מלח וסודה לשתייה ולערבב לתערובת אחידה
להוסיף את תוכן שקית השוקולד
אפשרי + 1 כוס אגוזים קצוצים גס ו/או כוס פרורי קוקוס ולערבב ביד
(אני לא מוסיפה דבר - משאירה קלאסי)
ליצור גבשושיות כל תבנית לא משומנת (או על נייר אפייה) בגודל כפית אחת
לשמור על מרחק של כ-5 ס"מ בין הגבשושיות
אפייה של כ- 10 דקות ב-190 מעלות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון