בחיפושי אחר עוגיות שוקולד צ'יפס מנצחות ומתונות בערכן הקלורי מצאתי את המתכון הבא באתר allrecipes האמריקאי. brבאתר זה הוא בין המתכונים המובילים בקטגוריה. brתרגמתי לכם אותו על מנת שתהנו ממנו כמוני.. 🙂 brעוגיות מצויינות, קריספיות מבחוץ ונימוחות מבפנים. br brסרטון הכנה: brhttps://allrecipes.com/video/626/best-chocolate-chip-cookies/detail.aspx
|
|
|
בחיפושי אחר עוגיות שוקולד צ'יפס מנצחות ומתונות בערכן הקלורי מצאתי את המתכון הבא באתר allrecipes האמריקאי. brבאתר זה הוא בין המתכונים המובילים בקטגוריה. brתרגמתי לכם אותו על מנת שתהנו ממנו כמוני.. 🙂 brעוגיות מצויינות, קריספיות מבחוץ ונימוחות מבפנים. br brסרטון הכנה: brhttps://allrecipes.com/video/626/best-chocolate-chip-cookies/detail.aspx
|
הוראות הכנה
מרכיבים
225 גרם חמאה (ניתן להחליף במרגרינה)
220 גרם סוכר
220 גרם סוכר חום
2 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
כפית סודה לשתיה
2 כפיות מים חמים
חצי כפית מלח
335 גרם שוקולד צ'יפס (2 כוסות)
375 גרם קמח (3 כוסות)
115 גרם אגוזי מלך (כוס) (מומלץ אך לא מחייב)
אופן ההכנה
לחמם תנור ל175 מעלות.
לטרוף בקערה חמאה, סוכר לבן וסוכר חום עד לתערובת חלקה.
להוסיף את הביצים בהדרגה ולאחר מכן להוסיף תמצית וניל.
להמיס אבקת סודה לשתיה במים החמים ולהוסיף לקערה יחדיו עם המלח.
להוסיף קמח ולערבב.
לאחר מכן להוסיף אגוזים (קצוצים, גס או דק כרצונכם), שוקולד ציפס ולערבב שנית.
ליצוק כפות גדולות וגדושות בתבנית ולאפות 10 דקות עד להשחמה.
הערות:
שימו לב, אין צורך לשטח את העוגיות -הן ישתטחו מעצמן באפיה ויקבלו צורה יפה.
כמו כן, בתום האפיה (10-12 דק' בדיוק) העוגיות יהיו רכות מאוד ויתכן כי תתבלבלו לחשוב כי הן לא אפויות.
אל תמשיכו באפיה -לאחר כשעתיים הן יתקשו ויגיעו למרקמן המיועד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון