הוראות הכנה
מרכיבים
200 ג' סוכר.
250 ג' חמאה רכה.
225 ג' קמח רגיל.
½ כפית מלח.
2 חלמונים.
200 ג' שוקולד צ'יפס.
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום בינוני (180°c).
מקציפים בקערה סוכר, חמאה, קמח, מלח וחלמונים במיקסר חשמלי במהירות בינונית. מוסיפים את השוקולד צ'יפס, ומערבבים לעיסה חלקה.
מסדרים כפות מהתערובת בתבנית משומנת, ולוחצים מעט במזלג.
אופים 12-15 דקות, או עד שמזהיב.
מצננים בתבנית 3 דקות, מעבירים לרשת ומצננים לגמרי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון