חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות שוקולד צ'יפס של פעם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני שמה חצי קמח לבן וחצי קמח מלא, כך שזה גם יותר בריא. העוגיות נטרפות עוד לפני שהגיעו לקופסא...
עוגיות שוקולד צ'יפס של פעם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני שמה חצי קמח לבן וחצי קמח מלא, כך שזה גם יותר בריא. העוגיות נטרפות עוד לפני שהגיעו לקופסא...
הוראות הכנה
מרכיבים
125 גרם חמאה רכה
1 כוס סוכר חום דמררה
3 כפות סוכר לבן
1 ביצה גדולה
2 כפיות תמצית וניל אמיתית
3/4 1 כוסות קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
1/2 1 כפיות קפה נמס
1/2 1 כוסות פצפוצי שוקולד או שוקולד מריר קצוץ
אופן ההכנה
מקציפים יחד במיקסר חמאה וסוכר עד לקבלת מרקם אוורירי (למשך 30 שניות בערך).
מוסיפים ביצה מעורבלת ותמצית וניל וממשיכים להקציף למשך עוד 30 שניות.
בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח. מוסיפים את התערובת היבשה בהדרגה למיקסר כשהוא נמצא על מהירות נמוכה. לבסוף מוסיפים את הקפה והשוקולד ומערבבים מעט.
יוצרים עוגיות בעזרת כף גדולה ומניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה ברווח של 7 ס"ח בערך. יש למעוך מעט את העוגיות בעזרת גב הכף.
אופים בתנור שחומם מראש לטמפ' של 150 מעלות למשך 20 דקות עד שהעוגיות זהובות בקצוות (היזהרו מאפיית יתר, זה מייבש את העוגיות).
מגיש: ronidh
מקור:
שתף את המתכון