הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת מגרינה/חמאה
2 ביצים
כוס סוכר לבן
½ כוס סוכר חום דחוס (4 כפות)
תמצית וניל
כפית סודה לשתיה
קורט מלח
¼2 כוסות קמח
300 גרם שוקולד קצוץ/חבילת "שוקולד צ'יפס"
אגוזי מלך קצוצים (לא חובה)
אופן ההכנה
מחחמים תנור לחום בינוני (180°c)
מקציפים את המרגרינה, והסוכר.
מוסיפים את הביצים, תמצית הוניל ומערבבים עד לקבלת תערובת אוורירית.
מוסיפים את הסודה לשתייה ואת המלח ובהדרגה את הקמח . מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את השוקולד ומערבים עד שהוא מתערבב ניתן להוסיף את האגוזים.
אופים למשך כ 10-15 דק'. (אני אוהב אותם רטובות ואני ממליץ על 10 דק')
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון