הוראות הכנה
מרכיבים
- 200 גרם חמאה מומסת
- 43 כוס סוכר לבן
- 43 כוס סוכר חום
- 1 כפית תמצית וניל
- 2 ביצים
- 1 כוס קמח תופח
- 1 וחצי כוסות קמח רגיל
- 1 כפית אבקת סודה לשתיה
- חצי כפית מלח
- 300 גרם שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה
- במיקסר מעבדים את החמאה המומסת עם הסוכר הלבן, הסוכר החום, תמצית וניל וביצים לתערובת דביקה ואחידה.
- בקערה נפרדת מערבבים את הקמח הלבן עם הקמח התופח, אבקת הסודה לשתיה והמלח.
- את תערובת מוסיפים בהדרגה למיקסר לתוך התערובת של החמאה.
- אחרי שהבצק הוא אחיד מוסיפים השוקולד צ'יפס לתערובת.
- בידיים רטובות מעט יוצרים עיגולים קטנים ומניחים אותם על תבנית אפיה שבה מונחת נייר אפייה ולוחצים מעט על העוגייה.
- אחרי הכנת כל העוגיות מכניסים לתנור אפיה בחום של 160-170 מעלות למשך 15-20 דקות עד להזהבת העוגיות.
- מצננים ומגישים.
הרבה אופטימיות!!!!!!!!
מגיש:
מקור: חברה
שתף את המתכון