חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות שוקולד-תפוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות שוקולד-תפוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם חמאה
200 גרם גבינת שמנת
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס סוכר חום
2 ביצים
2 כפיות קליפת תפוז מגוררת
1 כפית תמצית וניל
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
200 גרם נטיפי שוקולד-צ'יפס (או שוקולד מריר מגורר גס)
1/2 כוס אגוזי מלך, קצוצים דק
לקישוט:
1/4 כוס סוכר חום
1/4 כוס אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. במיקסר מקציפים את החמאה עם גבינה ושני סוגי הסוכר. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה. מוסיפים קליפת תפוז ותמצית וניל, וממשיכים בהקצפה עד לקבלת תערובת בעלת מירקם קרמי ואחיד.
3. בקערית מערבבים את החומרים היבשים. מוסיפים לתערובת המוקצפת ובוחשים היטב.
4. מוסיפים שוקולד ואגוזים ובוחשים שוב.
5. על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה יוצרים נטיפים מהתערובת (בעזרת כפית). מפזרים על העוגיות מעט סוכר חום ואגוזים ואופים 10 דקות. מצננים היטב ושומרים בכלי אטום.
6. ולמתי שאוכלים.......
בתיאבון!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
מגיש: exuer1
מקור:
שתף את המתכון