הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת מרגרינה
200 גרם(אחד כוס) סוכר לבן
80 גרם(חצי כוס) סוכר חום דחוס
2 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
325 גרם(2 ורבע כוסות) קמח
כפית סודה לשתיה
קורט מלח
שקית אופנהיימר שוקלד צ'יפס (300 גרם)
אופן ההכנה
לחמם תנור לחום בינוני גבוה (190 צ').
לערבב המרגרינה והסוכר ולהוסיף הביצים ותמצית הוניל עד לקבלת תערובת אורירית.
להוסיף את הקמח, המלח והסודה לשתיה ולבחוש היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
להוסיף את שקית השוקלד צ'יפס ולהערבב היטב ביד.
ליצור גבשושיות מדודות בעזרת כפית אחת וכפית שניה ולהניח על תבנית אפיה(לא משומנת) מלבנית גדולה במרווחים של 5 ס"מ בין העוגיות.
לאפות כ-10 דקות עד להזהבה
בתאבון!
מגיש:
מקור: חמדה יצרנית נטיפי שוקלד
שתף את המתכון